Mijn hondenbaan

Hier kun je alles lezen over mijn geweldige hondenbaan; dingen die ik meemaak, bedenk, alles over het honden uitlaten, honden verzorgen, katten verzorgen en over mijn eigen bedrijf is hier te vinden.

Huisdierenservice Bobbie & Co


donderdag 18 juli 2013

Welkom!

Hallo allemaal!

Voor degenen die mij nog niet kennen, een korte introductie:
Ik ben Bernadette Broer, 23 jaar jong en woonachtig in de kop van Overijssel. Ik heb twee grote passies in mijn leven: Dieren en schrijven. Via deze blog hoop ik deze twee passies te gaan combineren.

Ik heb mijn eigen huisdierenservice (www.bobbieenco.nl) waarin ik veel meemaak. Mooie, ontroerende dingen, bijzondere dingen. Ik maak zoveel mee met dieren en ik vertel hier graag en veel over, dus een blog is een mooie manier om deze dingen te delen.
Natuurlijk heb ik ook mijn eigen dieren: Labradors Mika (8) en Sammie (3) die bij mijn ouders wonen en de Spaanse zwerfhond Lela (vermoedelijk 4)
Verder heb ik nog 2 katten die luisteren naar de namen Rock & Roll. Zij zijn bijna een jaar en komen ook uit het dierenasiel.

De bedoeling is om vanaf nu elke week voor zondag 17:00 een blog te plaatsen over alles wat ik meemaak en meegemaakt heb. Uiteraard houd ik rekening met privacy en zal geen adresgegevens en/of achternamen noemen. Mocht u toch vinden dat een bericht over u en/of uw huisdier niet geplaatst mag worden, kunt u dit uiteraard aangeven. Daar zal ik rekening mee houden en desnoods het blogbericht verwijderen.
Nou, veel leesplezier alvast! Deze blog telt nog niet mee voor de wekelijkse update, dus houd de pagina in de gaten!
Groetjes en een pootje aan uw huisdier!
Bernadette


3 opmerkingen: